Cees Schelling

Heel duur

Beschrijving

Ik gematigd tevreden. Ik vind de kosten erg hoog, helaas ging mijn boekhouder over naar dit programma en had ik geen keus. Er zijn goedkopere net zo goede programma's . Nog een nadeel je bent beperkt in het aantal transacties. Deze zijn ook niet mee te nemen naar de volgende maand. Dat vind ik echt slecht, Per kwartaal zou ik een goedkoper abonnement kunnen hebben, maar mijn transacties variëren per maand. Dus komt het niet. Daarom betaal ik nu netto 50€. Zoals gezegde eg DUUR

Reactie Moneybird:

Bedankt voor je review. Onze verschillende pakketten zijn gebaseerd op het aantal transacties die je per maand kunt verwerken. Het is dan inderdaad ook niet mogelijk om transacties op te sparen om die in een volgende maand te kunnen gebruiken.
Je kunt wel op elk gewenst moment wisselen van pakket! Als je bijvoorbeeld verwacht een komende maand minder transacties te hoeven verwerken, kun je downgraden naar een lager of zelfs het gratis pakket. Andersom is dat natuurlijk ook mogelijk, als je toch meer transacties te verwerken hebt dan je had verwacht, kun je je pakket meteen upgraden.
Een upgrade gaat per direct in, zodat je meteen verder kunt! Een downgrade gaat in aan het einde van de periode waarvoor de kosten al in rekening zijn gebracht, dit is maximaal een maand in de toekomst.

Score voor Moneybird: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee