Niet meer persoonlijk bereikbaar
Beschrijving
Je kunt Moneybird helaas niet meer persoonlijk bereiken. Via chat beland je in een ontzettend domme chatbot. Na veel tijd wordt je bericht dan omgezet in een mail. Bellen is niet mogelijk: "Kan ik jullie ook bellen? We bieden geen telefonische ondersteuning bij Moneybird. We hebben ervaren dat we onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per e-mail. Stuur ons gerust een e-mail, dan zullen we bewijzen dat je van ons de beste support krijgt!"
Reactie Moneybird:
Hai Oscar. Vervelend om te lezen dat je onze support zo ervaart. Op dit moment geven wij alleen support via chat of mail. Let op dat dit geen live chat is.
Ik begrijp dat in sommige gevallen telefonisch contact wat ruis kan wegnemen! Ons uitgangspunt is anders, daarom werken wij ook op een minder traditionele manier.
We nemen je feedback hierover wel mee. We denken wel na over andere vormen van support in de toekomst. Maar helaas kunnen we niet concreet aangeven op welke manier en wanneer. Hopelijk ervaar je alsnog dat we je goed op weg helpen via de mail. De chatbot zorgt er voor dat deze zoveel mogelijk informatie voor ons opvangt. Deze is ook nog lerende.