J. de Rooij

Aanvankelijk prima, laatste maanden slechter als slecht!

Beschrijf hier uw ervaring

Al 3x achter elkaar wordt de papiercontainer niet geleegd. 1. Woe. 7-3 (blijkt men zonder mededeling de ophaaldag gewijzigd te hebben naar vrijdag), 2. Vrijd. 7-3 en ook op 3. vrijd. 4-4-2025 niet opgehaald. Container stond steeds van 6.50 uur tot 17.15 uur aan de straat.

Van de klantenservice word je ook niet wijzer. Nietszeggende antwoorden. Men gaat er achter aan en je krijgt bericht per mail. Heb geen mail mogen ontvangen. Men doet gewoon helemaal niks voor de klant.

Betalen mag je wel en die gaan dan ook altijd wel goed.

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste J. de Rooij,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg vervelend is geweest dat de papiercontainer meerdere keren niet is geleegd, en dat de communicatie hierover te wensen overliet.
We zijn blij dat er inmiddels een oplossing is gevonden en dat alles nu goed staat ingepland. Je klacht is intern besproken, en alle gegevens zijn opnieuw gecontroleerd en waar nodig aangepast. We doen ons best om herhaling in de toekomst te voorkomen.
Dank voor je geduld, en nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.
Team MKB-Afval

Score voor MKB-Afval.nl: 0.5/5