Docveer clinic

Wij zijn uiterst teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Ondanks onze herhaaldelijke verzoeken om het papierafval op te halen, is dit tot op heden niet gebeurd. We hadden meer professionaliteit verwacht, maar helaas zijn we telkens weer teleurgesteld. Het gebrek aan communicatie en opvolging verbaast ons enorm. We vragen ons af welke excuses het bedrijf deze keer zal geven voor hun nalatigheid.

Beschrijf hier uw ervaring

slechte ervaring

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste Veerander,
Allereerst bedankt voor je feedback.
Zoals zojuist per mail besproken zal de eerstvolgende lediging volgens het reguliere schema morgen plaatsvinden. Dit schema hebben jullie afgelopen maand ontvangen, het zou dus duidelijk moeten zijn dat de lediging morgen gepland staat.
De afgelopen papierledigingen zijn inderdaad niet uitgevoerd omdat de chauffeur helaas bij de verkeerde container heeft gestaan. Als compromis is er een minbedrag verrekend op de factuur van januari voor de niet uitgevoerde papierledigingen op jullie adres. Tevens is er een nieuw schema gedeeld en is alles nogmaals doorgesproken met de planning om alle verder ledigingen in de toekomst soepel te laten verlopen. Morgen zou de eerste kans zijn om dit te laten zien.
Wij kijken ernaar uit om morgen de gewenste service te bieden, mits de container tijdig aangeboden staat.
Team MKB-Afval

Score voor MKB-Afval.nl: 1/5