Keukenkast op maat besteld, in onderdelen geleverd.
Wij gingen uit van eenvoudig monteren zoals bij Ikea, maar veel betere kwaliteit materiaal.
Helaas ontbraken onderdeeltjes en waren de verkeerde scharnieren bijgevoegd. De montage instructies zijn niet voor de weinig klussende burger bedoeld en zeer incompleet. Tenslotte bleken voorgeboorde gaten voor een ladegeleider te laag geplaatst. Er is een bereikbare medewerker in het weekend die meedenkt of materialen opstuurt. Maar je moet het wel zelf fixen.
Ben hiervoor op youtube en bij blum.com gaan zoeken naar tekeningen en filmpjes.
Als je zelf regelmatig een keuken plaatst is het vast eenvoudig werken.
Op de website en aan de telefoon word je niet voorbereid op veel geprakkiseer en gedoe na levering. Kast van 900 euro zou meer verdienen en ik als klant ook.
Goed materiaal en een bereikbare medewerker voor telefonische hulp ook in het weekend.
Reactie Meubelinterieur.nl:
Vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Uiteraard hoort alles te kloppen.
Onze producten worden per commissie gemaakt en zijn dus geen standaard producten.
Dat is uiteraard geen excuus maar er kan een keer iets mis gaan. Wij zijn zoals gezegd ook in het weekend bereikbaar en hebben u dan ook advies gegeven over de montage.
Het verwachtingspatroon betreft montage is denk ik niet helemaal juist. Wij zijn geen IKEA en zeggen ook nergens dat we dingen leveren zoals zij dat doen.
Op de website zeggen we niet dat het allemaal makkelijk is en daarnaast hebben we natuurlijk onze servicelijn van 9.00 tot 21.00 voor vragen vooraf en achteraf.
We hebben persoonlijk niets meer vernomen van u dus neem ik aan dat alles inmiddels naar tevredenheid is. Zo niet dan hoor ik graag of we nog iets voor u kunnen doen.