opgelichte klant

Zeer slechte bedrijf nooit zoiets meegemaakt
zijn niet serieus met de afspraken die opstaan op de website zijn vermeld
als je leest levertijd tussen 2-3 weken vergeet het maar dat is zeker 4 weken en je heb het nog niet ontvangen
ik heb mijn bestelde kasten nog niet ontvangen en vandaag is 30-10-2018 ik wacht nog steeds je krijgt geen antwoordt en geen geld en geen kasten en als je waarschuwt dat je geld of je bestelde en vooraf betaalde product wil komen ophalen , zeggen ze je dreigt ons !
je moet achter je geld aan let op waar je bestelt

Reactie Meubelinterieur.nl:

Beste Mehmet Karatas van keukens4u te Rotterdam,
Wij hebben de order van op maat gemaakte kasten keurig op tijd geproduceerd en verzonden zoals ook de vorige bestellingen die u bij ons gedaan heeft. Deze eerdere bestellingen zijn ook zonder problemen op tijd bij u geleverd.
Helaas heeft de vervoerder ons deze keer in de steek gelaten en is de pallet 5 dagen zoek geweest. Na het vinden van de pallet/bestelling heeft u geweigerd deze nog in ontvangst te nemen.
Ondanks dat het vervelend is dat er iets kwijt is heeft u echter niet het recht mij tot 2 x toe te bedreigen. "ik kom langs en bel de politie maar alvast" zijn uw letterlijke woorden geweest.
Inmiddels hebben wij de goederen retour ontvangen en hebben wij ondanks dat wij dat niet verplicht zijn na het weigeren van op maat gemaakte goederen u geld terugbetaald .
Denk dat uw reactie meer zegt over u ( keukens4u ) dan over Meubelinterieur.nl
m vr gr
D Verhoeve
Meubelinterieur.nl

Score voor Meubelinterieur.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee