Peter Nap

Teleurstellend

Het is ondertussen een soap geworden. De kastjes van mijn volledig nieuwe keuken (bij Ikea) kosten bij elkaar 2400 euro. De apothekerskast van 15 cm breed(!!!) kost nu bij elkaar 600 euro!!! Da's 25% van de hele keuken, het stukje wat maar 5% is...
Ik voel me misleid (die feedback had ik al gegeven). Op de site staat Apothekerskast Dispenza. Dit bleek alleen om de INRICHTING van een apothekerskast te gaan. Volledig misleinde artikel omschrijving. Moest ik dus ook nog een kast op maar bestellen. En de mandjes van de kast komen pas volgende week. Ik voel me dus erg bekocht! Weet ook nog niks over de uiteindelijke kwaliteit, want ik heb nog steeds geen apothekerskast!!!!

Reactie Meubelinterieur.nl:

Geachte klant,
Vervelend te horen dat u de productomschrijvingen niet goed heeft begrepen. Wij hebben hier niet eerder klachten over gehad maar zullen in ieder geval kijken of er iets aangepast dient te worden.
Jammer dat u voordat u de kast gekregen heeft onze producten al vergelijkt met IKEA. Als alles van IKEA zo goed is en in elke maat te verkrijgen is had u wellicht beter alles bij IKEA kunnen bestellen.
U maakt nu de vergelijk met de IKEA prijzen tov onze prijs voor de kast waardoor wij erg duur lijken maar wat als u een vergelijk maakt met de prijzen van gerenommeerde keukenmerken tov onze prijs ? Ik denk dat u dan tot de conclusie komt dat wij echt niet duur zijn.
m vr gr
Verkoopteam Meubelinterieur.nl

Score voor Meubelinterieur.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee