A. Korfker

Snelle reactie bij vragen. Maar ik vond de levertijd erg lang en ik moest zelf vragen wanneer het kwam. Tussentijdse mails zouden helpen om te weten hoe het ervoor stond. Verder vond ik het heel jammer dat ik en de verzendkosten en kosten zelf moest betalen. Daardoor zal ik hier minder snel bestellen ook al is de collectie goed.
Ik kan niet naar een winkel om te passen dus het is toch altijd een gok of ze goed zitten of niet . Bij webshops die gratis retour service hebben bestel je rustig een ander paar en probeer je dat en kom je meestal toch tot een verkoop.
Maar nu heb ik dat andere paar dus bij een andere webshop besteld.

Fijne merken

De levertijd was erg lang. Toen bleken de schoenen niet te passen, maar ik moet de verzendkosten betalen en daarna ook nog de retourkosten. Dat maakt dat ik veel minder snel bij jullie zal bestellen. Ook al vind ik de collectie mooi. Volgens mij kan dat klantvriendelijker.

Reactie Meijerink Schoenen:

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze collectie waardeert en tevreden was over onze snelle reacties.
Jammer dat de levertijd en de communicatie daarover niet aan uw verwachtingen voldeden. Uw suggestie voor tussentijdse updates nemen we mee.
We willen wel graag aangeven dat er voor uw bestelling geen verzendkosten zijn berekend. De kosten voor een retourzending zijn, zoals vooraf vermeld op onze website, wel voor rekening van de klant.
Dank voor het delen van uw ervaring. We nemen uw opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren.

Score voor Meijerink Schoenen: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Fitflop schoenen