Rob van Deventer

De vorige levering was perfect, omdat je met de kleur zwart weinig fout kunt doen. Deze levering waar het onderzoek over gaat is slecht, de kleur komt totaal niet overeen met de foto op de aanbieding.

Nee geen sterke punten, de website is zelfs moeilijk te vinden op Google.

Ik weet nog niet of ik de matten ga gebruiken. De kleur klopt totaal niet met die op de foto. Mijn volgende auto heeft een wit interieur en de kleur van de matten is meer teddybeer bruin.
De vorige matten voor mijn huidige auto komen ook van deze firma en zijn erg goed.

Reactie Matten-Online.nl:

De beige kleur tapijt is heel lastig. Omdat we niet voor elk merk/type/uitvoering de specifieke tapijtkleuren hebben, gebruiken we een universele kleur beige. Het is voor ons niet mogelijk om 1.500 verschillende kleuren beige tapijt te kopen en op voorraad te leggen. Maar dat heeft wel als nadeel dat de kleur kan afwijken van de kleur van het interieur. Bij andere kleuren is dat vaak niet storend, zwart is zwart en donkergrijs is donkergrijs, maar bij beige steekt dat soms enorm af. Als je ze niet gaat gebruiken neem ik ze graag terug en dan storten we het bedrag retour, of we ruilen het om voor een andere kleur!

Score voor Matten-Online.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Set automatten.