Het merk, waar ik specifiek op zocht, zal uiteraard goed zijn aangezien het de kwaliteit zal hebben bij wie ik het verwacht.
De bezorging vind ik uiterste slecht aangezien ik mijn pakketje wat ik afgelopen vrijdag heb besteld vanmiddag pas kan ophalen. Dit omdat ik de eerste keer niet thuis was, vervolgens 3-5 keer gebeld of via de website een vervolgafspraak te maken, dit niet kon vanwege een storing. De telefoniste deed enorm bot en hielp mij slecht verder.
Uiteindelijk er voor gekozen om toch het pakketje op te halen bij de dichtbijzijnde shop zodat ik niet nog een keer hoefde te bellen en dit de snelste mogelijkheid was om mijn pakketje te bemachtigen.
!!!Niet tevreden over de service, product zal verwacht ik, aangezien ik het merk ken, naar verwachting voldoen.
Wat heb je besteld?
Sporttape
Kinesiotape
Reactie Matchu:
Beste klant,
Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet naar tevredenheid uitgevoerd is. Excuses hiervoor.
Helaas hebben wij geen invloed op de dienstverlening en klantenservice van de bezorgdienst. Wel op die van ons natuurlijk!
Omdat je de review anoniem ingevuld hebt, hebben we geen mogelijkheid om je te bereiken. Zou je daarom telefonisch of via de mail contact met ons op willen nemen? Wij komen dan graag met een passende oplossing.
We horen graag van je.
Matchu Sport klantenservice