Een zeer handige opleiding! De leerstof en oefenopgaven zijn praktisch en goed te volgen. Als je echter geen basiskennis hebt van finance of bedrijfseconomie, is het aan te raden hier extra aandacht aan te besteden. De lessen op locatie gaan vrij snel; je behandelt in één dag 2 tot 4 hoofdstukken. Daarom is het belangrijk om ook in je eigen tijd de opdrachten te oefenen.

De docenten zijn deskundig en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt. Ik raad deze opleiding zeker aan!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Beste Anoniem,
Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij te horen dat je de opleiding als zeer handig ervaart en dat de leerstof en oefenopgaven goed te volgen zijn. Het is geweldig om te weten dat je onze docenten als deskundig en behulpzaam ervaart.
We begrijpen dat de snelheid van de lessen een uitdaging kan zijn, vooral zonder basiskennis van finance of bedrijfseconomie. We waarderen je suggestie om hier extra aandacht aan te besteden en zullen dit zeker meenemen om onze programma's nog beter af te stemmen op de behoeften van onze studenten.
Nogmaals bedankt voor je positieve woorden en aanbeveling. We zijn trots op je eindoordeel van 10/10 en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ISBW Opleiding & Training.
Markus Verbeek Praehep

Score voor Markus Verbeek Praehep: 5/5