De welwillendheid van medewerkers van call center en de monteur om te helpen.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Ik zou jullie aanbevelen omdat jullie onze melding na enig aandringen wel hebben opgepakt en het probleem hebben opgelost.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Ik had woensdagochtend gebeld om een storing te melden. Toegezegd was om donderdagochtend een monteur te sturen. Toen deze niet was gekomen belde ik op donderdagmiddag nogmaals. Toen bleek er iets misgegaan te zijn en zou ik zo spoedig mogelijk teruggebeld worden. Toen ik om 17.00 nog steeds niet gebeld was heb ik zelf gebeld om te horen dat ik pas vrijdag teruggebeld zou worden. Daarna heb ik een klacht ingediend op jullie website. 'S avonds werd mijn mobiel ingesproken met het verzoek om terug te bellen om voor maandag een afspraak te maken. Daar heb ik vrijdagochtend opnieuw over gebeld omdat ik dat onacceptabel vond. Tegelijkertijd werd ik ook door de planningsafdeling gebeld die aangaf toch een plekje te hebben voor vrijdag. Monteur is vrijdagmiddag langsgekomen en heeft een onderdeel in onze ketel vervangen waarna de verwarming weer functioneerde.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?
Graag digitale bevestiging van melding storing zodat zichtbaar is wanneer melding wordt afgehandeld. Wachttijd was ook erg lang. Heb zeker 3 keer ruim 20 minuten in de wacht gestaan.