Nooit meer zou ik nog een bestelling doen bij Lumz, mijn hoekbank is beschadigd aangekomen + onderdelen ontbraken. De afmetingen kloppen ook niet met de afmetingen op de site. Al 10-tallen e-mails gestuurd maar helaas nog geen oplossing. Op hun site promoten ze 30 dagen bedenktijd maar dat is pure oplichting aangezien ik geen nieuw model laat staan nieuwe hoekbank mag bestellen. Ik ging af op de reviews, maar de beste beoordelingen zijn degene waar ook alles goed gaat, een zeer ontevreden klant
Reactie LUMZ:
Beste,
Bedankt voor uw review. Jammer dat u deze review heeft geplaatst terwijl wij nog volop met u in overleg zijn om tot een passende oplossing te komen.
De beschadiging aan de onderzijde van de bank is ontstaan tijdens het naar boven tillen. Wij hebben direct aangegeven dat wij dit uiteraard voor u willen repareren. Daarnaast zijn wij met u in overleg over een mogelijke omruiling. Mocht u uiteindelijk geen gebruik willen maken van de bank, dan kunt u deze binnen het retourrecht ook gewoon retourneren.
Wij doen ons uiterste best om samen tot een passende oplossing te komen en hopen dit traject spoedig met u af te ronden.
Met hartelijke groet,
Team LUMZ