LUMZ

Debbie van Rijen

Ik wil even terug komen op het antwoord wat jullie hebben geschreven bij Jan Graafmans mijn partner .
Jullie blijven om de pot heen draaien .
Door geen eerlijk antwoordt te geven .
Wij hebben in oktober 2025 een tv meubel besteld .wat 5 dagen nadien geleverd kon worden .
toen werd het December toen Februari toen eind mei ,wanneer jullie gingen leveren .
ik heb jullie 2 weken geleden nog gebeld .nee echt 29 mei zou het geleverd worden .
toen werd het weer verzet naar juli !
keer op keer moest ik jullie bellen , vanuit jullie werd er geen contact op genomen .
Wij hebben nu onze order geannuleerd .
Na 8 maanden zijn we het beu geworden .
eerlijkheid staat voorop , verkoop niks als het niet geleverd kan worden !
Jullie krijgen van ons de koude douch

Reactie LUMZ:

Beste Debbie,
Zoals bij uw partner aangegegeven:
Beste Jan,
Bedankt voor uw review. Wij begrijpen uw teleurstelling en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.
Graag willen wij verduidelijken dat de datum van 1 februari een verwachte levertijd was en geen definitieve leverafspraak. Helaas hebben wij te maken gehad met vertragingen in het containertransport, waardoor de levering later is uitgevallen dan oorspronkelijk verwacht.
Wij doen altijd ons uiterste best om levertijden zo nauwkeurig mogelijk te communiceren en klanten tijdig op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen. Desondanks begrijpen wij dat dit voor u erg vervelend is geweest en bieden wij hiervoor nogmaals onze excuses aan.
Met hartelijke groet,
Team LUMZ

Score voor LUMZ: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee