In december heb ik een stoel besteld bij Lumz. De website beloofde een levertijd van 2-5 werkdagen, maar inmiddels zijn we 2,5 maand verder en ik heb nog steeds niets.
Het proces is een drama: eerst een week stilte, toen uitstel van een week, toen twee weken. Na contact werd mij beloofd dat de stoel 'bijna direct' zou komen, om vervolgens direct een mail te krijgen met een maand extra vertraging. Eind januari werd februari, toen lag hij 'in de haven', maar duurde het weer langer.
Nu zou de stoel al een week bij de transporteur staan, maar updates of een track-and-trace blijven uit. Ondanks de enorme vertraging en het herhaaldelijk niet nakomen van afspraken, weigert Lumz mee te denken in hulp of enige vorm van compensatie.
Ik raad iedereen af hier te bestellen. Die halve ster is eigenlijk nog teveel.
Reactie LUMZ:
Beste Paul,
Bedankt voor uw bericht en excuses voor de vertraging. Wij proberen altijd zo juist mogelijk de levertijden neer te zetten. Alleen zijn wij helaas ook afhankelijk van leveranciers en rederijen etc.
Gelukkig heeft u de fauteuil nu ontvangen en een compensatie in de vorm van gratis impregneer gekregen.
Met hartelijke groet,
Team LUMZ