LUMZ

MIA

Nooit meer! Ik kocht eind december vier stoelen. Omdat ik thuis moest verbouwen, heb ik ze niet uitgepakt. Medio februari (na twee maanden) opende ik ze en bleken ze niet onder de tafel te passen; ze namen te veel ruimte in beslag. Ik schreef naar de klantenservice om een ​​retour aan te vragen (de stoelen zaten uiteraard nog in de verpakking) en voegde foto's van de ingepakte stoelen bij. Na een week nog steeds geen antwoord. Ik belde en na drie keer in de wacht te zijn gezet, zeiden ze dat de retourtermijn 30 dagen is en dat het niet uitmaakte of ze nog nooit gebruikt waren, ik kon ze gewoon doorverkopen op Marktplaats! Dus als iemand vier stoelen van dit merk wil, laat het me weten en ik verkoop ze voor de helft van de prijs. Uiteraard zijn ze nieuw en zitten ze nog in de verpakking!

Reactie LUMZ:

Beste Mia,
Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen uw teleurstelling. Voor retouren geldt bij ons een maximale termijn van 30 dagen na ontvangst, zoals vermeld in onze voorwaarden. Het spijt ons dat dit in uw situatie niet passend uitkwam.
Hartelijke groet,
Team LUMZ

Score voor LUMZ: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee