LUMZ

I. Fels-Keizer

LUMZ.nl biedt de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Mocht het toch voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is, dan zullen wij voor een snelle afhandeling zorgen. Dit verhaal klopt zeker niet! De artikelen die ik ontvangen heb op 20 oktober en waar o.a. een beschadiging zit is nog steeds niet opgelost! Heb een mail plus foto’s gestuurd , een ontvangstbevestiging gehad met de mededeling dat ze streven naar een oplossing binnen 2 a 3 werkdagen. Het is nu 13 november en ik moet zelf steeds contact opnemen om te vragen hoe het ervoor staat. Ik wordt dan zeer klantvriendelijk behandeld..
Geen excuus maar allerlei antwoorden zoals we hebben het druk en U moet wachten op de oplossing… al bijna 3 weken dus… Ik kan het wel retourneren maar sta dan wel voor de kosten. Eenmaal maar nooit!!!! meer wat bestellen bij LUMZ!!! Ze mogen eerst wel onderzoek plegen hoe er met klanten wordt omgegaan !!!

Reactie LUMZ:

Dag familie Fels,
Het spijt ons dat dit zo is gelopen. De meubels waren beschadigd en we hebben geprobeerd samen naar een oplossing te kijken. Helaas wilde u alleen retourneren, maar de originele verpakking ontbrak en retourneren is bij ons niet kosteloos. We hebben meegedacht, maar het bleef bij uw wens om de meubels terug te sturen, waardoor we geen andere optie konden bieden.
Team LUMZ

Score voor LUMZ: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee