Zeldzaam slechte service én zeer onbehoorlijk te woord gestaan. Twee stoelen besteld om te kijken hoe ze staan en of ze naar wens zitten. Beiden helaas niet. Hier kan de winkel natuurlijk niks aan doen. Ik besluit deze dan samen netjes terug naar de winkel in Houten te brengen; stoelen in de auto en op naar Houten.
Eenmaal daar aangekomen willen ze niks van retouren weten. Heeft u geen ordernummer? Nee, dan kunnen we u niet verder helpen. Heeft u er geen doos omheen? Nee dan kunnen we u echt niet helpen. Heeft u de retour niet aangemeld? Nee dan kunnen we u niet verder helpen. En dit allemaal op zeer onbehoorlijke manier. Laat staan dat ze even helpen om een stoel mee uit de auto te tillen bijvoorbeeld. Deze mevrouw aan de balie heeft duidelijk niks begrepen (of nimmer gehoord) van klantvriendelijkheid.
Ik heb de stoelen netjes in originele staat en ongebruikt geretourneerd zoals men redelijkerwijs mag verwachten. Een omdoos, die al beschadigd is door jullie eigen verzending, valt daar niet onder. Ik zie graag het aankoopbedrag z.s.m. teruggestort.