LUMZ

Charlotte

Ik kocht een By-Boo tafellamp. Dit is tot 3 maal stuk geleverd. Enkel omdat de fragile lamp in elkaar gedraaid zonder enige bescherming in de doos meegegeven werd met leverancier. Het werd duidelijk in mail vermeld met foto en uitleg deze lampen steeds stuk geleverd werden door het slecht inpakken er van. Doch kreeg ik op dezelfde wijze 3 lampen toegezonden. Allen stuk. Bij de derde was de schade het grootst en weigerden ze een nieuwe op te sturen. Ze hebben met toen gevraagd de lamp te lijmen (dit leek hen haalbaar volgens de bijgevoegde foto in mijn mail) en mij een schamele 15euro te vergoeden voor de geleden schade. De lamp kost me 100euro. En de lijm 20euro. De lijm heb ik na voet bij stuk te houden terug betaald gekregen. Echter verwachtte ik een terugbetaling van minstens de helft van de prijs v/d lamp. De lamp is intussen 0euro waard. De enigste oplossing was mijn lamp terugsturen en een terugbetaling. Maar sinds ze mij hadden aangeraden de lamp te lijmen 2 weken voorheen, zou mijn lamp nooit meer aanvaard zijn voor retour. Duidelijk een onbekwaam inpak dienst voor de webshop artikelen, absoluut niet bewust hoe dit dient te gebeuren met waardevolle items. Geen aanrader uit mijn ervaring.

Reactie LUMZ:

Hi Charlotte,
Vervelend om te lezen dat tot 3x de lamp imperfect is afgeleverd, dit is uiteraard niet wat je mag verwachten, waarvoor onze excuses.
Ik ga je een e-mail sturen.
Team LUMZ

Score voor LUMZ: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee