Boekhouden
Ervaringen LOI
Wat een ellende! Wat een slechte service, weinig meedenkend, denken in de problemen, niet helpend, wacht al 3 weken op het lesmateriaal. Kan het niet ophalen bij ze omdat het een vrijdag is met weinig personeel! Wat een belabberende service! Geen aanrader!
Reactie LOI - Leidse Onderwijsinstellingen:
Beste Robert-Jan
Wat vervelend dat u uw lesmateriaal nog niet hebt ontvangen. Ik zie in de contacthistorie dat u reeds telefonisch contact hebt gehad met onze klantenservice, en dat zij u de nodige informatie hebben verschaft over de reden van de vertraging.
Onze logistieke afdeling is nooit te bereiken voor studenten en zij kunnen ook niet een extra pakket aan lesmateriaal klaarmaken en aan studenten meegeven. Hoewel we uw initiatief om uw lesmateriaal zelf op te komen halen op prijs stellen, kunnen wij hier niet op in gaan.
Zoals eerder telefonisch besproken, hebben wij een verzoek ingediend om dit lesmateriaal te opnieuw verzendklaar te zetten. Wij verwachten dat u in de loop van komende week uw lesmateriaal zal ontvangen.
Mocht u hier nog verdere vragen over hebben kunt u natuurlijk altijd opnieuw contact met ons opnemen.
Ivonne, LOI Webcare