Loi

Doktersassistente

Ervaringen LOI

Ik had ook enkele slechte reviews gelezen, maar wilde het toch een kans geven. Als je dit leest doe het niet! Volgens loi sta ik niet eens ingeschreven terwijl mijn startdatum morgen is!! Ik heb me 28-08 aangemeld voor deze opleiding met als startdatum 6 oktober. Het is vandaag 5 oktober en heb nog altijd niks gehoord van loi. Ik heb gister al naar de klantenservice gebeld, maar kreeg te horen dat ze storing hadden en niks konden doen. Vandaag weer gebeld en kreeg te horen dat ik niet eens ingeschreven stond, terwijl ik hiervan bevestiging heb. Ik heb ook al een paar weken geleden bericht gehad van het uvw dat mijn stap is goedgekeurd. De klantenservice van loi zegt dat de startdatum gewoon opgeschoven word en ik me geen zorgen hoef te maken over dat ik niet meer kan annuleren na de startdatum (wat volgens uvw toch echt 6 oktober is). Ik heb uvw gebeld en deze gaven me inderdaad gelijk als ik niet voor 6 oktober mijn aanvraag stopzet was de kans groot dat ik het bedrag moest terugbetalen.

Reactie LOI - Leidse Onderwijsinstellingen:

Beste,
Wat vervelend om te vernemen dat u nog niet heeft kunnen beginnen met uw opleiding.
Kunt u een mail sturen naar webcare@loi.nl zodat ik met u mee kan kijken?
Mark, LOI Webcare.

Score voor LOI: 0.5/5