MBO Apothekersassistent
Ervaringen LOI
Over het algemeen heel duidelijk lesmateriaal, sommige modules zijn best pittig (bijv de vakken Farmacie en Anatomie) maar de examens waren goed te doen.
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van de afstandsdocenten, de opdrachten werden zeer snel beoordeeld en ik kreeg ook altijd goede feedback bij evt vragen.
Vooral mijn loopbaanbegeleider heeft me op de moeilijke momenten echt kunnen motiveren om toch door te zetten. In de apotheek waar ik stage liep, waren ze erg verrast over de inhoud en de volledigheid van deze opleiding - er is me zelfs een baan aangeboden!!
Het resultaat is, dat ik op mijn 44e, naast werk en gezin, gewoon een volwaardig diploma heb behaald waar ik heel erg trots op ben!!!
Reactie LOI - Leidse Onderwijsinstellingen:
Beste L. Wajon,
Bedankt voor je feedback.
Allereerst gefeliciteerd met het behalen van je diploma en wat fijn dat je stageplek je zelfs een baan heeft aangeboden. Het is altijd fijn om te lezen dat studenten tevreden zijn over hun opleiding en de begeleiding van onze docenten en studieloopbaanbegeleiders.
Ik wens je nog veel succes in de verdere toekomst en hoop dat je al je opgedane kennis in de praktijk kan implementeren.
Ian, LOI Webcare.