Ik werd erg enthousiast van de originele portfolio en stijl die ik daar zag, in vergelijking met andere bedrijven die ik heb bekeken.
De eerste opzet was er erg snel, binnen de beloofde 48 uur. Maar het sprak me helemaal niet aan, dat was een tegenvaller.
Ik heb persoonlijk contact gemist, we begrepen elkaar alleen via mail niet voldoende m.i. Dat heb ik ook aangegeven. Vragen die ik stelde zijn niet beantwoord. De stappen in het hele proces waren voor mij ook onduidelijk.
Helaas is daar niks aan veranderd tijdens het proces. Ik heb de expertise van jullie als bedrijf gemist en voor mijn gevoel het hele logo zelf bedacht en is het alleen door jullie uitgewerkt. Mogelijk waren mijn verwachtingen te hoog gespannen....
Reactie LogoLove:
Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen met een super mooi logo-ontwerp! 🎨✨
We waarderen je eerlijke feedback en begrijpen dat het proces niet altijd helemaal soepel verliep. Ons doel is altijd om samen met de klant tot het beste resultaat te komen.
Omdat we per e-mail werken, kan het soms lastiger zijn om direct op dezelfde lijn te zitten. We hadden hierin misschien nog actiever kunnen meedenken en communiceren om je verwachtingen beter te managen.
Uiteindelijk hebben we een logo opgeleverd waar je blij mee bent, en dat is voor ons het allerbelangrijkste! 💡 Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar.
❤️ Team LogoLove