Na 2 jaar een kniebrace van Ossur (UInloader one) te hebben gehad, kreeg ik nu een ander kniebrace van Ottobok, met de ondersteuning aan de buitenkant, omdat ze het contract met Ossur hebben opgezegd.
De beschermingskap aan de buitenkant is er de eerste week al 2 x afgestoren, omdat je toch vaak met je buitenkant van de knie ergens tegen aan stoot. Ik heb hem zelf maar met Pattex vastgelijmd, omdat mijn broek ( zonder beschermkapje) ging slijten. Je moet elke dag met 4 banden opnieuw de brace aanmeten en vastmaken, erg onhandig, soms zie je 's avonds de striemen in mijn been staan. Het is niet zo hygiënisch al die banden om je been, je kan ze niet losmaken en eens wassen....Gelukkig heb ik voor de zomer nog mijn oude Ossur brace ( met reserve bandjes/ hulpstukjes die ik af en toe kan wassen), dat is wat frisser. Die maak ik met 2 klikken vast en kan ik makkelijk aandraaien. Eigenlijk moet je iemand zo'n nieuwe brace eerst een paar weken laten uit proberen voordat je zegt dat als je hem om hebt hij niet meer terug kan, met vriendelijke groet Boudewijn van Heteren Sittard
Reviewtitel
Kniebrace Ottobok