De klantenservice is vriendelijk maar niet heel attent. Als je advies wilt krijg je dat maar ik zou er dan meteen een linkje bijdoen naar het advies. Dat is toch verkopen?
Aangeschafte product is kwalitatief erg goed (een ledstripprofiel). Ook de prijs was prima.
Vergeten te vermelden dat de bestelling in twee verschillende pakketjes kwam. Ook een dag na elkaar. Dus ik dacht dat er iets fout was gegaan. Dit hadden ze bij afrekenen wel even mogen melden.
Verder is de site ontzettend rommelig en onduidelijk. Allemaal producten die op elkaar lijken, weinig uitleg. Alles moet je los bestellen. Daardoor wordt het bovendien erg duur.
Reactie LedKoning:
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze klantenservice als vriendelijk ervaart.
Uw opmerking over het meesturen van een link naar het geadviseerde product of de oplossing nemen we zeker mee. U heeft gelijk dat dit het voor de klant een stuk gemakkelijker maakt en het bestelproces kan vereenvoudigen. We zullen dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.