Spots voldoen aan de verwachtingen. Goed gebouwd in degelijk materiaal. Nu nog afwachten hoe de betrouwbaarheid is.
Reactie Ledinbouwspotsleds.nl B.V.:
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat de spots voldoen aan je verwachtingen en dat de bouwkwaliteit goed bevalt.
Wij besteden veel aandacht aan duurzame materialen en een degelijke constructie, dus het is prettig om terug te lezen dat dit opvalt.
Wat betreft de betrouwbaarheid: al onze spots worden opgebouwd uit hoogwaardige componenten en uitgebreid getest op levensduur en constante prestaties. We leveren dagelijks aan zowel particulieren als professionals, waardoor onze producten in veel projecten langdurig en probleemloos in gebruik zijn.
Bij ons staat transparantie en betrouwbaarheid voorop. Daarom werken wij uitsluitend met officiële testrapporten voor zowel onze energielabels als onze EPREL registraties.
Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en juistheid van alle verstrekte informatie volledig garanderen.
Mocht je in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staan wij uiteraard altijd klaar.
Veel plezier met je nieuwe spots!