Edwin

Ik rijd al langer met een probleem in mijn auto, meerdere dealers hebben er al naar gekeken en het is nog niet opgelost. Terwijl er nog een escalatie loopt krijg ik al het verzoek om een enquete in te vullen over hoe ik de dienstverlening ervaar. Dus die vul ik netjes in. Een van de vragen is of ik een review wil schrijven voor op de site. Die wil ik best schrijven zodra mijn probleem is opgelost of blijkt dat er geen adequate oplossing geboden gaat worden.
En terwijl ik dat invul ben ik benieuwd of er echt iets met mijn reactie gedaan gaat worden en Leaseplan hierdoor beter gaat acteren op mijn probleem. Gezien eerdere ervaringen met Leaseplan verwacht ik een uitnodiging of invulformulier te krijgen om de recensie te gaan schrijven zonder dat rekening wordt gehouden met wat ik hierboven beschrijf over het moment en de randvoorwaarde waaronder ik een recensie zou willen schrijven. Daarbij geef ik Leaseplan de uitdaging om mijn ongelijk te bewijzen. Dat is Leaseplan niet gelukt. Het invullen van de recensie is geautomatiseerd gekoppeld aan de enquête. Voor mij is dit weer een voorbeeld dat Leaseplan onvoldoende is voorbereid en ingericht om klantgericht te kunnen zijn.

Titel beoordeling:

Voorspelbare teurstelling