Slechte service je belt met een storing apparaat van 1000 euro werkt niet naar behoren kom je met een technische vraag omdat de relais niet inkomen word je naar een webformulier verwezen en dan neme zij contact met je op.... Best handig als je bij de klant staat met een storing
Op dit moment niet
Reactie Laadpaal24:
Beste Niels,
Wat vervelend dat je bij je klant stond met een storing aan de EVHUB laadpaal en in eerste instantie werd verwezen naar een webformulier. Ik snap heel goed dat dit op dat moment voor de nodige frustratie zorgde, zeker wanneer je de klus snel en netjes wilt afronden.
Gelukkig hebben we elkaar daarna nog uitgebreid via de mail gesproken om de situatie aan te pakken. We hebben je in die berichten verschillende opties voorgesteld om het op te lossen, waaronder het direct opsturen van een compleet vervangend laadstation of losse vervangende onderdelen. Daarnaast hebben we met de juiste pagina uit de handleiding kunnen verduidelijken dat het knipperende blauwe lampje simpelweg betekent dat de connectie in orde is.
Omdat we na dit laatste bericht niets meer hebben vernomen, gaan we ervan uit dat de laadpaal inmiddels naar behoren functioneert en je de klant tevreden hebt kunnen achterlaten. Mocht je toch nog vragen hebben of verder willen overleggen, reageer dan gerust direct op onze mailwisseling of bel even naar het telefoonnummer dat mijn collega in diezelfde mail aan je heeft doorgegeven. We staan altijd klaar om je direct verder te helpen.
Margret van Laadpaal24