Hans Vlaar

Heb laadpaal besteld met installatie betaalde 285 euro daarvoor maar nu komt extra offerte en nú moet ik ruim 1200 euro extra betalen terwijl ik de kabel zelf heb gekocht en al in gegraven dus ze hoeven het alleen maar aan te sluiten en op te hangen
Ik adviseer geen zaken met deze partij te doen

Wel snel bezorgd

Reactie Laadpaal24:

Beste Hans,
Bedankt voor je review. Ik begrijp heel goed dat je bent geschrokken van de onverwachte meerkosten. Het is natuurlijk vervelend als je dacht klaar te zijn met de betaling van de montage, zeker omdat je zelf al voorbereidingen had getroffen.
De installateur heeft de foto's van je situatie bekeken. Hieruit bleek dat de groepenkast na het aansluiten niet meer aan de wettelijke veiligheidsnormen zou voldoen. Omdat de monteur verantwoordelijk is voor een veilige installatie was een nieuwe groepenkast noodzakelijk. Dit verklaart het hoge bedrag op de nieuwe offerte.
We hebben inmiddels contact gehad en je gaf aan dat je de aanpassing aan de groepenkast zelf regelt. De montagekosten hebben wij daarom direct gecrediteerd. Fijn dat de levering wel naar wens was en we hopen dat alles straks naar behoren werkt.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat.

Score voor Laadpaal24: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee