Nu een paar keer bij jullie besteld. Alle keren gingen goed maar deze keer moest ik wel lang wachten.
Ik heb vorige week vrijdag besteld en nu de bestelde goederen binnen gekregen. (een week later :()
Ik heb zelf een mail naar jullie gestuurd met de vraag wanneer ik de goederen zou kunnen verwachten. Ik kreeg meteen een mail terug met daarin het antwoord dat die zelfde dag de goederen verstuurd zouden worden.
Ik denk dat mijn bestelling er tussendoor is geglipt wat kan gebeuren maar ik had het netjes gevonden als jullie dat hadden gemeld in de mail.
Verder wel tevreden over de geleverde spullen.
Zie hierboven
Reactie Koppen Speelgoed:
Bedankt voor uw reactie! Onze excuses en vervelend om te horen dat het zo lang geduurd heeft. Vanuit ons magazijn heb ik begrepen dat sommige pakketten tussen de vakantiespreiding pakketjes terecht zijn gekomen (ivm vakantiesluiting van scholen). Maar ze hebben speciaal de hele partij nagekeken om uw pakketje er tussen uit te halen. Helaas heeft dit iets langer geduurd. Mocht het nog een keer voorkomen dan krijgt u van ons een berichtje. Veel plezier van uw aankoop!