De monteur beter opleiden.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Kemkens wel/niet aanbevelen?
Bij het jaarlijks onderhoud op dinsdagmiddag heeft de monteur alleen het stof weg gezogen. Dus klus geklaard zou je zeggen. En hij zei dat een onderdeel besteld moet worden. De kachel is kapot. De volgende dag geen warm water en de kachel uit. Na telefonisch contact kwam de monteur terug met een klein kacheltje voor mijn schoonmoeder die 86 jaar is. Het kacheltje was te klein en voegt niets toe. Er zou een onderdeel Besteld worden. Voor de zekerheid belde ik de vrijdagochtend op. Het zou besteld zijn bij de fabrikant. Die heb ik daarna gebeld en er was niets gemeld. Weer Kemkens gebeld. Nou het is gisteren (donderdag dus) gemeld bij de planner. Niet dus. Op verzoek van de fabrikant moest ik aan Kemkens doorgeven dat jullie dit maar even telefonisch door moet geven zodat het voor het weekend geregeld wordt. Dat zou ze doen. Na twee uur belde ik de fabrikant weer op om te kijken of dit was gebeurd. Dat was en werd ik door verbonden om een afspraak te maken. Helaas zit mijn schoonmoeder het hele weekend in de kou en zonder kachel. De kachel deed het goed en na het schoonmaken niet meer. De kosten zijn voor ons. Bedankt monteur want de kachel deed het goed voor u kwam. Dinsdag geweest…..donderdagmiddag heeft Kemkens pas actie ondernomen om aan de planner van Kemkens door te geven om met spoed het onderdeel te bestellen. En als ik er zelf niet achteraan was gegaan door de fabrikant op te bellen had dit nog langer geduurd. Zeer teleurstellend.
Wat viel u in positieve zin op?
Alleen de telefonistes die mee gedacht hebben en zelf het nummer door gaven van de fabrikant zodat ik zelf actie kon ondernemen.
Reactie Kemkens:
Beste Peggy, wat jammer om dit te lezen en dat jullie dit zo ervaren hebben en ik begrijp ook dat u het vooral vervelend vind voor uw schoonmoeder. Graag zou ik een en ander voor u uitzoeken en uitleg geven over de storing. Uit uw verhaal te lezen is de afspraak met de fabrikant inmiddels gemaakt. Als u nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen.
Helga
Kemkens BV