Vanaf het begin is alles heel rommelig verlopen en dat is tot het einde zo gebleven. We hadden plissé gordijnen tussen het raam besteld. De man die bij ons kwam inmeten zei dat deze niet bestonden. We zijn naar de showroom gegaan om eea toch geregeld te krijgen conform offerte. Het venster zou in maart/half april worden geplaatst. Wij hoorden niets van jullie. Begin mei zelf maar eens gebeld, het raam was gewoon al binnen bij jullie. Waarom wachten jullie tot de klant zelf belt? De monteur was het handgreepje vergeten mee te nemen. Hij ging het ophalen en was hiervoor vrij lang weg. Bij terugkomst zei hij dat hij bij iets had moeten helpen op kantoor. En dat hij het handgreepje vergeten was mee te nemen (daarvoor was hij zolang weg.... om dat greepje op te halen). Hij zou het s avonds komen brengen en monteren want hij moest eerst naar een andere klus. Ook had hij nog kit nodig, dat zou hij ook gelijk meenemen. Ik verwachtte hem niet voor 5 uur (hij zou immers s avonds terugkomen) dus ik ging even weg. Bleek dat hij om half drie al 2x gebeld had omdat hij weer voor de deur stond. Toen had hij het bedieningsmechanisme voor het openen en sluiten van het plissé gordijn niet bij zich. Hij zou daar zaterdag voor terugkomen en kantoor zou mij bellen om een tijdstip door te geven. Zaterdagochtend zelf maar even gebeld en meteen gezegd dat er geen kopstukken op het vensterbankje zaten. Deze zou de monteur gelijk meenemen. Om 1 uur kwam de monteur met het bedieningsmechanisme van het plissegordijn maar hij was de kopstukken vergeten. Hij is toen weer naar de showroom gereden om de kopstukken op te halen en kwam later terug om ze te bevestigen. Ik vond het allemaal heel omslachtig en het heeft ons daardoor veel tijd gekost. Jammer!
Zorg dat de monteur alle spullen bij zich heeft, geen klussen tussen door hoeft te doen (voor een klant is het vervelend onnodig lang thuis te moeten blijven, zeker als een andere klant blijkbaar tussendoor voorrang krijgt (hoezo is did klant belangrijker ofzo), neem gewoon contact op met de klant als spullen binnen zijn en plan een afspraak in volgens de gemaakte termijn. Ik vind het ook een beetje vreemd dat er zo’n groot percentage vooruit betaald moet worden, regel gewoon betaling bij aflevering.
Het kozijn is keurig gemonteerd.
Overige opmerkingen
Ik geef een matig als eindoordeel omdat het raam keurig gemonteerd is maar ik denk niet dat ik ooit nog iets bij u zou bestellen doordat alles zo rommelig is verlopen.