Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

Claudia Wijtzes

Alle kozijnen boven vervangen. Daarnaast voorpui vervangen door voorpui met uitbouw.

De kozijnen zijn prima geplaatst (week van 15-4), zeker toen John zich ermee kwam bemoeien. Goede kwaliteit. Een paar zaken misten: stripjes en buitenlamp. Buitenlamp bleek nog niet besteld, maar dit werd z.s.m. gedaan. De eerste keer dat we thuisbleven (inmiddels juni!) omdat jullie dit zouden fixen, bleken de meeste dingen nog steeds te missen. Jammer van die dag thuisblijven.
Dus een nieuwe afspraak gemaakt: om 8 uur, zodat we zomin mogelijk vrij moeten nemen van het werk. Om 9.10 hebben we gebeld waar jullie bleven. "Sorry file" (1,5 uur file konden wij niet vinden op Maps, dus duidelijk te laat vertrokken).... Om 9:30 komt monteur aan. Zonder passende strip: "kom ik nog een keer voor terug. de buitenlamp laat ik hier achter" (monteren zouden we zelf wel doen in onze vrije tijd). In de doos bleek geen lamp maar "Briefkasten" te zitten, zoals ook op de buitendoos stond. Dus weer gebeld: "neem lamp mee naar het werk zodat hij daar omgeruild kan worden".
Strip is inmiddels geplaatst in onze afwezigheid, zullen hem zelf nog even rechtzetten. En natuurlijk de lamp monteren die inmiddels geleverd is.

Jammer dat het zo eindigt na een vlekkeloze start....

Vakkundigheid van in ieder geval John. De eerste dagen hadden we een team zonder hem, toen was het duidelijk zoeken waar te beginnen en hoe te handelen.
Goede kwaliteit kozijnen en afwerking. De uitbouw is prachtig geworden, en lijkt zeer degelijk.

Score voor Jordens Kunststoffen BV: 4/5
Afgenomen dienst: