Wij hebben hoge verwachtingen na alle positieve reviews maar kwamen bedrogen uit:
- 2 van de 6 ramen verkeerd ingemeten.
- Haastklus; men probeerde in te korte tijd de ramen te plaatsen, kwam extra monteur bij en men moest uiteindelijke op zaterdagochtend terugkomen.
- Monteurs wel beleefd maar niet echt gemotiveerd ook niet positief over collega's en bedrijf.
- 2 Later geleverde ramen waren eerst weer fout dus weer wachten.
- Toen deze later geplaatst werden, was in één raam verkeerd glas geplaatst.
- Het ergste is nog alle beschadigingen in en aan woning door het gehaast; voordeur; trappen; muren.
Wij zijn erg teleurgesteld.
Kom afspraken na en zorg dat er voldoende tijd ingepland is voor de monteurs om de opdracht naar behoren af te ronden.
Reactie Jordens Kunststoffen BV:
Goedendag,
Bedankt voor uw review. Zojuist is er met jullie nogmaals telefonisch contact geweest met uw adviseur van ons.
Uw negatieve ervaring begrijpen wij. Bij u is het project zeker niet naar behoren verlopen, dat mogen wij niet ontkennen. Wij hebben vervolgens ons uiterste best gedaan om de gebreken te verhelpen, zover wij konden hebben wij deze punten aangepakt. Ook zijn de betreffende monteurs hier op aangesproken en zal dit in de toekomst niet meer voorkomen. Daarnaast hebben wij het doormiddel van een coulance voorstel het dossier met elkaar gesloten.
Nogmaals wij betreuren uw ervaring en hebben hier ons uiterste best voor gedaan dit recht te trekken helaas moeten wij concluderen dat deze ervaring niet meer te ontnemen is.
Mocht er iets zijn in de toekomst staan wij natuurlijk voor jullie klaar!
Met vriendelijke groet, Team Jordens