Assortiment
Persoonlijk advies

Jansen Totaal Wonen

Wij hebben bij Jansen Totaal Wonen in Duiven onze droomkeuken gekocht! Er is ontzettend goed naar onze wensen geluisterd, met ons meegedacht en er werd heel goed en eerlijk advies gegeven. Ook vonden we het prettig dat we merkten dat er echt de tijd voor ons genomen werd. Doordat wij ook gebruik hebben gemaakt van het interieuradvies van Jansen Totaal Wonen, hebben we nu ook de kleur keuken kunnen kiezen die perfect aansluit bij ons interieur qua kleuren en meubels. Voor het uitkiezen van de keuken zijn wij geholpen door Dilano en voor het interieuradvies en het uitkiezen van de meubels door Donna. Beiden vonden wij het zeer prettige en kundige medewerkers. Wij raden Jansen Totaal Wonen dan ook zeker aan en vooral omdat je alles onder één dak hebt wanneer je, zoals wij, gaat verbouwen. Tussen de verschillende afdelingen onderling wordt ook heel goed overlegd, samengewerkt en meegedacht met de klant. Echt een top service!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega's Dilano en Donna jullie zo goed hebben geholpen met passend interieur- en keukenadvies. We wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe interieur en keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Score voor Jansen Totaal Wonen: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Keuken en meubels