Assortiment
Persoonlijk advies

Rik

Emiel heeft ons geweldig geholpen met de samenstelling van de keuken. Vooral details waar wij als leken niet naar kijken en het meedenken met onze wensen. De plaatsing van de keuken door Luuk was ook super. Erg zorgvuldig, flexibel en vooral creatief in het vinden van de juiste oplossingen.

Een klein verbeterpunt is de communicatie vanuit de montageplanning. Wij kregen namelijk een mail met de dagen wanneer de keuken geplaatst zou worden. Uit de mail werd niet duidelijk dat dit opties waren en dat wij hierop een antwoord moesten geven. 2 weken later werden we gebeld dat er nog geen reactie was gekomen en dat daardoor de plaatsing naar achteren geschoven werd. Gelukkig was dit voor ons uiteindelijk geen probleem en zijn we er goed uitgekomen. Mijns inziens is dit relatief gemakkelijk te voorkomen door een heldere vraagstelling (bv. 'wat verwachten wij van u?') in de mail te plaatsen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Rik, hartelijk dank voor je mooie review en feedback. We nemen het mee! Fijn om te horen dat onze collega Emiel je zo goed geadviseerd heeft en de keuken zorgvuldig is geplaatst door Luuk. Veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Score voor Jansen Totaal Wonen: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Rotpunkt keuken