Op 18 februari een bank met longchair gekocht. Die is op 19 Mei geleverd en op Woensdag. 13 Juni weer opgehaald omdat er zoveel gebreken aan zijn. De twee delen sluiten niet aan,er zitten vlekken in alle twee de delen, de longchair loopt naar achter toe wel heel erg schuin af,waardoor je er niet op kunt zitten maar in een diepe kuil komt te liggen, en er zit een gat in de stof. Nu maar wachten hoe lang dit nu gaat duren .Ben je dus al gauw een half jaar verder . Dus alles bij elkaar niet echt een leuke ervaring.Nu schijnt het model zo te zijn,wat mij niet verteld is.Kan een andere bank uit gaan zoeken maar dat gaan we dus maar niet doen. Veel beloftes gedaan maar geeneen nakomen. al met al ben ik nu eindelijk zover dat ik het geld terug krijg. Ik denk dat ik meneer Jansen zelf moet vragen om een reactie,want zo ga je niet met klanten om.Ik kan me niet voor stellen dat meneer Jansen er iets vanaf weet
werd een beetje lacherig over gedaan door verkoper. je voelt je niet echt serieus genomen.Na het tweede gesprek wordt er van alles beloofd maar niets wordt nagekomen. Na het derde gesprek wordt de hele boel verdraaid . Niet iets beloven wat je toch niet nakomt. DUS, niet iemand blij maken met een dooie mus!!!!!!