Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Uitleg die u kreeg over de installatie
Bekwaamheid van de monteurs van Isoprofs
Nakomen van afspraken
Vriendelijkheid van de medewerkers van Isoprofs

De man die de acquisitie deed was vriendelijk, vakkundig en dacht mee. Ook toen bleek dat dakisolatie aanbrengen bij mijn huis onrendabel bleek door het vele breekwerk en daarna opnieuw opbouwen.
De ploeg die de isolatie kwam installeren was ook heel vriendelijk en naar wat ik kan inschatten vakkundig. De voorman sprak alleen weinig Nederlands en Engels, waardoor de communicatie wat moeilijk verliep. Ook moest ik een vrijwel blanco formulier aftekenen, wat mij niet echt beviel.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van Isoprofs? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Het was goed geregeld. Ze kwamen hun afspraken na.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

De communicatie van de installatieploeg verbeteren. Zeker zodat ze de formulieren begrijpen, nu moest ik een handtekening zetten op een vrijwel leeg formulier (niet aangenaam).
In de uitleg van de man die de acquisitie deed, werd er ook iets gezegd over één of twee extra verluchtingroosters naar de kruipruimte toe. Ik bedacht me achteraf dat die niet geïnstalleerd zijn.

Reactie Isoprofs Isolatie:

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de review.
Wij vinden het fijn te vernemen dat u tevreden bent over de werkzaamheden.
Mochten er nog zaken zijn waar u nog twijfels over heeft dan zouden wij dit graag per mail van u horen zodat wij samen met u kunnen kijken naar een oplossing.
Vriendelijke groet,
Isoprofs