Helaas heb ik de opleiding niet zo positief ervaren. In eerste instantie wilde ik graag in aanmerking komen voor een virtual classroom. Door te weinig deelnemers was dit helaas niet meer mogelijk en heb ik gekozen voor een e-learning. De inhoud was prima, maar omdat het een e-learning betreft is extra uitleg soms wel nodig. De feedback van de docent was zeer summier en onprettig. De eindopdracht meerdere keren ingeleverd en met onduidelijk feedback teruggekregen. Uiteindelijk contact opgenomen met jullie door te bellen naar het algemeen nummer en gelukkig wel erg vriendelijk te woord gestaan. Erg fijn dat er begrip was voor deze situatie. In afstemming met hem besloten om de opdracht in te leveren bij de beoordelaar met het aanbod om kosteloos te herkansen bij een onvoldoende. Mijn eindopdracht afgesloten met een 8! Hierdoor is de negatieve feedback van de docent voor mij niet duidelijk en was het een hele demotiverende ervaring al met al.
Reactie ISBW:
Beste,
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat fijn om te horen dat de inhoud van de e-learning je heeft aangesproken en dat je uiteindelijk een mooie 8 hebt gehaald voor je eindopdracht.
We vinden het jammer dat de feedback van de docent voor jou als summier en demotiverend werd ervaren. We begrijpen dat het bij e-learning soms extra uitleg vraagt en dat duidelijke feedback dan extra belangrijk is.
Fijn dat je contact hebt kunnen opnemen en dat dit in goed overleg tot een oplossing heeft geleid waar je tevreden mee bent. We nemen je opmerkingen mee om onze begeleiding en communicatie waar mogelijk te verbeteren.
We wensen je veel succes met je verdere ontwikkeling!
ISBW Opleiding & Training