De post-hbo opleiding die ik heb gevolgd, is van uitzonderlijk hoog niveau. Wat mij vooral opviel, is dat de examenopdracht echt uitdagend en diepgaand is. Dit zorgde ervoor dat ik mijn kennis en vaardigheden tot het uiterste moest benutten, wat het leerproces enorm waardevol maakte. De opleiding is praktijkgericht en sluit goed aan bij de huidige ontwikkelingen in het vakgebied. Docenten zijn deskundig en ondersteunen je waar nodig, maar laten je ook zelfstandig en kritisch denken.
De zelfstudie beviel mij goed; het materiaal is overzichtelijk en goed te volgen. Daarnaast hielp een duidelijke planning mij enorm om het studietempo vast te houden en deadlines te halen zonder stress. Wel moet ik erbij zeggen dat als je niet goed bent in plannen, zelfstudie minder geschikt voor je kan zijn. Het vergt discipline en zelfmanagement om het maximale uit deze opleiding te halen.
Dankzij de hoge standaard van de examenopdracht en de balans tussen begeleiding en zelfstandigheid voel ik mij nu goed voorbereid en zelfverzekerd om het geleerde direct toe te passen in mijn werk.
Kortom, een aanrader voor iedereen die zich professioneel wil ontwikkelen en niet bang is voor een serieuze uitdaging!
Reactie ISBW:
Beste Susanne,
Wat fijn om te lezen dat je de post-hbo opleiding als zo waardevol en uitdagend hebt ervaren. Mooi dat juist de combinatie van een diepgaande examenopdracht, praktijkgerichte inhoud en ruimte voor zelfstandigheid je heeft geholpen om het maximale uit jezelf te halen.
Dankjewel dat je zo uitgebreid je ervaring deelt. We hopen dat je met veel vertrouwen en inspiratie het geleerde blijft toepassen in je werk.
ISBW Opleiding & Training