De trainingen waren vooral gericht op het maken van de eindopdracht er zat wat mij betreft te weinig diepgang in. De materialen zoals de boeken en video's waren erg gedateerd. Er had zoveel meer uitgehaald kunnen worden als het op een interactieve wijze en met praktijk voorbeelden gegeven was. Ik zou nooit een training van het ISBW aanraden. De locatie BSN was massaal, eten ongezond en bij de ingang moest je door een rook lucht... sommige locaties moest he betalen voor het parkeren. Bereken deze kosten gewoon door in de totaalprijs.
Reactie ISBW:
Beste,
Dank voor je feedback. Het is jammer dat de training niet de diepgang en interactieve aanpak had die je verwachtte. We werken continu aan het verbeteren en vernieuwen van ons lesmateriaal, en jouw opmerkingen hierover nemen we serieus mee.
Ook je opmerkingen over de locaties, zoals de sfeer en parkeerkosten, nemen we mee. We streven ernaar een fijne leeromgeving te bieden en waarderen je openheid.
We hopen dat je ondanks deze punten toch waardevolle inzichten hebt opgedaan. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring.
ISBW Opleiding & Training