ISBW

Mirjam

De opleiding op zich heb ik al bijzonder goed ervaren. Aftrek in de score is veroorzaakt door de onmogelijkheid de lessen te volgen op de gewenst manier. Vaak starten opleidingen slechts fysiek of via virtual classroom, hetgeen de mogelijkheid de gekozen methode te volgen beperkt. De opleiding is dan echter al wel gestart en dus heb je geen andere keus dan een studievertraging oplopen danwel meegaan in de aangeboden methode.
Hiernaast heb ik ervaren dat met beoordeling de terugkoppeling van de examinator niet altijd overeen komt met het voorgeschreven format. Zo kreeg ik bij een opdracht meerdere keren terug dat de moduleopdracht te lang was, terwijl ik me duidelijk wel aan het voorgeschreven format heb gehouden als in aantal pagina's en aftrek van witregels. Directe terugkoppeling van de kandidaat is hierin niet mogelijk anders dan middels een bezwaar, waar ik niet voor gekozen heb.
Tot slot is de koppeling met de praktijk voor kandidaten die niet werkzaam zijn bij een organisatie geschikt om de opdracht uit te voeren moeilijk. Ik heb flinke problemen ervaren met het vinden van een geschikte organisatie hiervoor, en de beperkte tijd die daar vervolgens beschikbaar was voor me om de juiste vragen te kunnen stellen, en daardoor met het uitvoeren en tijdig inleveren van een moduleopdracht. De tijdsinvestering die me dit kostte overschreed ruim de voorgeschreven norm.
Het contact dat ik heb gehad met ISBW en de studieadviseur heb ik als zeer prettig ervaren. E-connect is ook een helder en overzichtelijk medium in mijn studie geweest.

Reactie ISBW:

Beste Mirjam,
Dankjewel voor het delen van je uitgebreide ervaring. We zijn blij om te horen dat je de opleiding als geheel bijzonder goed hebt ervaren en dat het contact met onze studieadviseur en het gebruik van E-connect voor jou waardevol zijn geweest.
We begrijpen dat het beperken van lesvormen invloed kan hebben op je studievoortgang en waarderen dat je dit onder de aandacht brengt. Ook je opmerkingen over de terugkoppeling bij beoordelingen en de uitdaging bij het uitvoeren van praktijkopdrachten nemen we serieus. We realiseren ons dat de aansluiting met de praktijk niet voor elke deelnemer vanzelfsprekend is, en we kijken voortdurend naar manieren om hierin beter te ondersteunen.
Dankjewel voor je openheid. We wensen je veel succes met het vervolg van je ontwikkeling.
ISBW

Score voor ISBW: 3.5/5