ISBW

Michel

Zeer goede en kwalitatieve opleiding met veel diepgang, raakvlak en verdieping bij elke module. Hele fijne, kundige leraren gehad bij alle modules en goede mix van theoretische en praktische vormen van lesgeven. Studenten worden actief betrokken bij de lessen en uitgedaagd om nieuwe inzichten te verkrijgen en leren veel over zichzelf, een stuk psychologie en coaching in de breedste zin van het woord. Echt een aanrader voor leidinggevenden, HRM medewerkers en mensen met belangstelling op het gebeid van coaching. Ook voor projectleiders en andere beroepen waarin je mensen moet meekrijgen en veel gesprekken moet voeren.
Absoluut een aanrader deze opleiding!

Reactie ISBW:

Beste Michel,
Dankjewel voor je uitgebreide en positieve review. Mooi om te lezen dat je de opleiding als zo waardevol hebt ervaren, met veel diepgang en afwisseling tussen theorie en praktijk. We zijn blij dat onze docenten en de opzet van de modules je hebben geïnspireerd en dat je zoveel nieuwe inzichten hebt opgedaan. Heel mooi ook dat je deze opleiding aanbeveelt aan anderen in het werkveld. Daar doen we het voor!
ISBW

Score voor ISBW: 5/5