Abrahamse ICT is aan het derde boekjaar bezig met InformerOnline. Tot op heden geen spijt van mijn keuze. Ik heb minimale boekhoudkennis, maar dankzij InformerOnline gaat het mij goed af. Het is echt compleet! Factureren is zeer eenvoudig en er is goed zicht op de betalingen van de facturen door "SnellerBetaald". Ook het inboeken van inkoopfacturen gaat heel goed met het inscannen middels OCR (Optical character recognition). De toevoeging van een koppeling met de Bunqbank is helemaal top. Realtime bankinformatie! Terwijl je met iets anders bezig bent worden de boekhouding bijgewerkt als er een transactie is bij de Bunqbank. Regelmatig worden er nieuwe zaken toegevoegd aan InformerOnline. Verbeteringen of gewoon nieuwe dingen. Wensen die kan je publiceren op het forum. Over de klantenservice kan ik zeggen dat dit heel goed gaat. Snel even een vraag stellen via de chatbox en binnen heel korte tijd krijg je antwoordt. Ik kan InformerOnline zonder meer aanbevelen.