Hups

1938 beoordelingen

Susanne

Waardeloos!! De communicatie is om te huilen. Iemand telefonisch bereiken kan pas na 10.00. Mail wordt nooit beantwoord. In het pgb portaal ook geen enkele reactie, ook niet nadat hun meerdere fouten maken. Halen cliënten door elkaar, facturen worden verkeerd ingediend, zonder toestemming uurloon verhogen waardoor de hulpverlening niet betaald wordt omdat ze niet schriftelijk dit doorgeven en dus de zorgovereenkomst niet meer klopt. Vragen om fraude pleging met het zorgovereenkomst!! Hun web portaal klopt niet, kun je als cliënt weinig in aangeven/veranderen. Als ze dan eindelijk terug bellen, krijg je excuus en beloftes tot beterschap, niet dus.
Het enige die 5 sterren krijgen zijn de daadwerkelijke hulpverlening die ons thuis helpt. Helaas zorgt Hups voor wrijving tussen ons en de hulpverlening door het niet uitbetalen van loon, terwijl ze beloven dat de hulpverlening niet de dupe wordt van hun fouten.....Ze geven geen gehoor om dit op te lossen. Schandalig!!

Reactie Hups:

Wat vervelend dat je dit zo ervaart. Wij hebben inmiddels contact met je gehad en de situatie samen met je opgelost. We hopen dat we je op een prettige manier hebben geholpen. Wij streven ernaar de hulp probleemloos voort te zetten.
Groet,
Team Hups.

Score voor Hups: 0.5/5
Beveel je dit bedrijf aan? Nee
Afgenomen dienst: