Fijne mensen, prettige en rustige omgeving. Dr. Juliet is heel rustig en legt alles goed uit. Ze geeft ook van de mogelijke behandelingen de voor- en nadelen aan en wat je erna wel/niet.moet doen. Ook is duidelijk wat de kosten zijn. Bij de intake heeft ze ook mijn gezixht bekeken en aangegeven wat de mogelijkheden zijn. De behandelingen zelf (botox en de keer erna fillers) waren prima te.doen. Dr. Juloet geeft ook bij elke handeling aan wat ze gaat doen. Hele prettige ervaring kortom.
Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?
1e keer botox in voorhoofdsrimpel. 2e keer fillers hyaluron bij marionettenlijn en jukbeenderen
Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?
Niets, helemaal prima
Reactie Huid & Laser kliniek Delft:
Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat je je op je gemak voelde bij ons en dat je de omgeving als prettig en rustig hebt ervaren. We zijn blij dat Dr. Juliet je zo goed heeft begeleid, met heldere uitleg over de behandelmogelijkheden, bijbehorende voor- en nadelen, en duidelijke informatie over de kosten.
Ook tijdens de behandelingen vinden we het belangrijk dat je weet wat er gebeurt, en het is fijn om te lezen dat je dit als prettig hebt ervaren. We geven je complimenten graag door aan Dr. Juliet. Dank je wel voor je vertrouwen en we staan bij een volgend bezoek graag weer voor je klaar!