Stan

Pakketje was kapot afgeleverd, ook is de bezorgdienst die ze gebruiken erg onhandig, je kan het niet bij een punt of buren laten afleveren.

Winkel heeft wel goed en snel gehandelt en me paketje opnieuw.

Echter liever toch bij een winkel bestellen die DHL, Postnl of een andere bekende paketservice gebruiken ipv Trans Mission.

heeft snel gereageerd en een nieuw paket gestuurd.

Zoek een ander bezorg bedrijf. geen Transmission, gewoon lekker DHL of PostNL

Reactie Hottub & Spa:

Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling en feedback.
Wat vervelend om te horen dat uw pakket beschadigd is aangekomen en dat u de bezorgdienst als onhandig heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
We vinden het fijn dat u aangeeft dat ons team snel heeft gereageerd en direct een nieuw pakket heeft verstuurd. Service en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk, zeker wanneer er iets misgaat.
Uw feedback over de bezorgdienst nemen wij zeer serieus. We begrijpen uw voorkeur voor bekende vervoerders zoals DHL of PostNL en nemen dit punt mee in onze evaluatie van onze verzendpartners, zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.
Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Score voor Hottub & Spa: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
tafeltje voor een hottub