Goede service, snelle levering, goede hordeuren.
Uw ervaring met Horren.com:
Na een aantal websites bekeken te hebben en de maten van de te bestellen hordeur ingegeven te hebben, deze leverancier 'op gevoel' gekozen (niet de goedkoopste maar minder vertrouwen in de website van een concurrent qua ingeven maten etc.).
Omdat een detail niet helemaal duidelijk was even gebeld en goed advies gekregen tijdens een kort maar plezierig gesprek. De maten zelf een aantal keer opgemeten om zeker te zijn van onze zaak, ingegeven op de website en nog geen week later netjes geleverd. Afmetingen kloppen exact en dubbele hordeur past dan ook precies. Zeer eenvoudige montage met plakstrips. Zonder meegeleverde instructies zou de montage ook wel gelukt zijn. Eén stap was voor ons niet duidelijk in de instructie en in onze situatie en ook niet nodig (hordeuren gemonteerd op het kozijn in een nis): eerst de montage van de zijgeleider, dan de bovengeleider en daarna de andere zijgeleider. Bij ons was het veel simpeler om eerst de zijgeleiders te plaatsen en daarna de bovengeleider. Dat hebben we dan ook zo gedaan.
Enige minpuntjes: de onderstrip was iets getordeerd en moest voorzichtig teruggebogen worden ander zou er waarschijnlijk teveel spanning op de strip komen te staan. Deze zit bij ons ook vast met een plakstrip die dan mogelijk los zou laten.
Andere minpuntje is dat er maar één ontvettingsdoekje bij zit voor een dubbele plissé hordeur. Dat is wat karig/weinig. Gelukkig hadden we zelf ook wel ontvettingsdoekjes in huis.