x

2 soepketels gekocht na 8 maanden ging de eerste lekken. Volgens de klantenservice was vanaf een foto zichtbaar dat wij verkeerd schoonmaakmiddel hadden gebruikt wat het lek had veroorzaakt. Er stond echter geen instructie op de website hoe het wel of niet schoongemaakt moest worden. In de eerste 5 mails konden ze niet aangeven welke middelen dit zouden kunnen veroorzaken en ook niet welke veilig waren. Ondanks dat het binnen de garantietermijn viel van een jaar werd er geen hulp geboden. Na eindeloos mailen kregen we een bon van 25 euro aangeboden. Terwijl inmiddels de tweede soepketel is gaan lekken. Ze kosten meer dan het dubbele. En al zou ik een nieuwe bestellen, ze gaven geen advies welke soepketel dan minder snel defect zou gaan. En er was ook geen garantie dat als we zouden schoonmaken via instructies dat we dan wel garantie zouden krijgen. Hier kopen we dus nooit iets meer.

Reactie Horeca World:

Beste,
Wat vervelend dat u niet tevreden bent. Graag nemen wij telefonisch contact met u op om deze review te bespreken.
Horecaworld Europe BV

Score voor Horecaworld: 1.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
soepketel