Ik had nieuwe gordijnrails nodig voor mijn zware verduisterende gordijnen, want ze gleden niet lekker over mijn oude gordijnrails. Ik was eerst skeptisch of glijders zonder wieltjes wel goed zouden glijden met zware gordijnen, maar tot mijn vreugd glijden mijn gordijnen verassend goed over mijn nieuwe Forest KS-Rails. Ook fijn dat de rail uit één stuk op maat gemaakt kon worden over de volledige breedte van mijn woonkamer, bij mijn oude rail bleven de glijders vaak haken bij de overgangen tussen de verschillende railsegmenten. Wat ik wel heel naar vond was het gebrek aan montageinstructies bij de bestelling en op de website. Het monteren van de steunen en rail was vanzelfsprekend, maar ik kon niks vinden over hoe ik de eindstops en de voorlopers moest monteren, ik hoop maar dat ik dat op de juiste manier gedaan heb. Plus één van de voorlopers leek niet op de juiste manier te zijn geassembleerd voor mijn gordijnconfiguratie, dus die moest ik nog aanpassen, wederom weet ik niet zeker of het nu goed zit vanwege het gebrek aan gebruiksaanwijzingen.
Glijdt goed zelfs met zware gordijnen, fijn dat het zelfs voor grote afmetingen uit één stuk op maat gemaakt kan worden.
Er is een kritiek gebrek aan montageinstructies en gebruiksaanwijzingen op de website, de montageinstructies die ik wel kon vinden zijn veel te beknopt en onvolledig.
Reactie Home Design Shops:
Bedankt voor je uitgebreide feedback! Wat fijn om te horen dat de Forest KS-rails je zware verduisterende gordijnen soepel laat glijden en dat je blij bent met de maatwerkoplossing uit één stuk. We begrijpen dat het ontbreken van duidelijke instructies voor de eindstops en voorlopers frustrerend is. Op dit moment werken we hard aan het ontwikkelen van betere montagehandleidingen, maar deze zijn helaas nog niet beschikbaar. Bij twijfel mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag met je mee om zeker te weten dat alles goed gemonteerd is!